30 Nisan 2012 Pazartesi

The Avengers: Son geri sayım


Gözümüz hakemin saatinde, artık geri sayımdayız. Aylardır envayi çeşit fragmanını ve haberini takip ettiğimiz The Avengers sonunda cuma günü vizyonda.


Marvel-severler için adeta rüya ülkesine gitmek gibi. Bir çok karakteri birlikte izlemenin tadı elbette bir başka. Sırf Tony Stark ve Thor didişmesini izlemek bile muhtemelen çok zevkli olacak. Hawkeye'ı da çok severim, ona bir şey olursa bozuşuruz Joss Whedon. (Filmin yönetmeni;  Buffy The Vampire SlayerAngel ve Serenity ve Firefly'ın yaratıcısı)

Kafama acme düşmez bir aksilik olmazsa Cuma iş çıkışı ilk işim filme gitmek olacak. Bu yıl PrometheusThe Dark Knight Rises ve The Hobbit: An Unexpected Journey ile en merak ettiğim dört filmden biri.

Filmin Amerika dışı gösterimleri başladı, bu yüzden bir çok sitede filmle ilgili spoilerlar bulmanız mümkün, dikkat edin derim. İlk gelen eleştiriler filmin oldukça başarılı olduğu yönünde. Bakalım şu ana kadar Marvel filmleri içinde en yüksek imdb puanını almış (7.9) Iron Man ve X-Men: First Class'ı geçecek mi?

Buyrunuz geri sayımdan önce bir fragman daha:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder