28 Mayıs 2012 Pazartesi

Snow White and the Huntsman

Nedense masal pazarına nur yağdı ve bu sene iki tane Pamuk Prenses filmi birden çekildi. Öncelikle Tarsem Singh, "Mirror Mirror"u çekti; ancak pek de beğenilmedi. (Immortals için de aynı şey geçerli, The Fall'daki parıltısını koruyamıyor son filmleriyle, sinema tanrıları kendisini M. Night Shyamalan sendromundan korusun)


Mirror Mirror pek ilgimi çekmedi ama Rupert Sanders'ın yönettiği "Snow White and the Huntsman" ilk fragmanı  ile aklımda yer etti. Kötü kraliçe rolünde Charlize Theron, Pamuk Prenses rolünde ise  Kristen Stewart  var. (Kim bu derseniz Twilight kız, Edward Cullen'ınki)


Aslında filmin en büyük mantık hatası belli:  Charlize Theron 'un en güzel kişinin kim olduğunu sorduğu bir ayna gidip de buna Kristen Stewart cevabını veriyorsa, hiç kasmayacaktı kraliçe prensesi öldürmeye; aynada üretim hatası var işte at çöpe gitsin ne sıkıyorsun tatlı canını.


İşin geyiği bir yana, fragmanı oldukça dikkat çekici. Charlize Theron'a kötü kraliçe olmak çok yakışmış, görsellik son derece çarpıcı. Oduncu rolünde ise Thor'dan tanıdığımız ancak kumral haliyle Chris Hemsworth oynuyor. Çekici yok belki ama bu sefer de baltası var.


1 Haziranda çoğunluğun gözü (tabii ki benim önceliğim de) Prometheus'ta olacak ama bilimkurgu sevmeyen ya da Prometheus'u izleyip yeni film arayanlar için önümüzdeki hafta iyi bir seçenek olabilir. (İki film de bu hafta cuma günü vizyonda)

Kişisel not: Filmin afişi ne kadar sıradan ve kötü görünüyor, hiç beğenmedim.

Bu da fragmanı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder